Niet Zeuren Corona Ontspanningswedstrijd zaterdag 18 juli 2020

Beste Field Target en Hunter Field Target Schutters.


Nu de coronamaatregelen het weer toelaten om wedstrijden te kunnen gaan schieten nodigen wij jullie graag uit op  zaterdag 18 juli 2020 in Schalkhaar voor een niet-officiële niet zeuren corona ontspanningswedstrijd.

De wedstrijd betreft een baan met 40 doeltjes en hoewel we natuurlijk zoveel mogelijk het DFTA reglement zullen volgen kunnen sommige doeltjes ook niet reglementair zijn. Het is tenslotte een niet zeuren ontspanningswedstrijd zo na de lockdown.

Het is primair een wedstrijd voor HFT, maar FT schutters zijn net zo welkom. De baan mag zowel HFT als FT stijl  geschoten worden. Zoals altijd maximaal 16,3 Joule.

Het is weliswaar kort dag, maar we hopen op voldoende deelnemers. We laten de wedstrijd doorgaan bij minimaal 25 deelnemers. Schrijf je daarom snel in zodat we snel groen licht kunnen geven voor deze gezellige wedstrijd.

Inschrijven doe je hier


Het programma ziet er als volgt uit;

Vanaf 10:00 uur inschrijven en inschieten.
11:30 uur Briefing, daarna start de wedstrijd.
15:30 uur prijsuitreiking met alternatieve prijsjes

Het inschrijfgeld is 13 euro per persoon. Voor jeugd tot 18 jaar is het inschrijfgeld 6 euro

Deelneming geschiedt volledig op eigen risico, deelnemers worden daarom met klem geadviseerd hun aansprakelijkheidsverzekering na te kijken of deze schietsport dekt.

Let op! Respecteer ook tijdens dit evenement de 1,5 meter maatregelen en volg de aanwijzingen van Team Schalkhaar op. Alleen zo kunnen we dit met elkaar goed regelen en een leuke en veilige wedstrijd organiseren.

Adres en route hier zijn te vinden

Als er nog vragen zijn, laat het even weten.

Met vriendelijke groeten,

Team FTSchalkhaar