100M baan Schalkhaar

 

Na maanden van voorbereiding ligt er nu een geweldig mooie 100m (buiten)baan voor de lange afstand luchtschutters.

100 meter01

Weliswaar nog met maximaal 50joule maar ook daar wordt over nagedacht en aan gewerkt. Er staan een 9-tal stalen kogelvangers met daar achter een aarden wal. De kogelvangers hebben een even eenvoudig als doeltreffend systeem om de kaarten op te hangen. Per doel kunnen maar liefst 6 kaarten (A4) geplaatst worden.

Zelfs aan een kaart-transport-systeem is gedacht!fiets-2

De nodige tafels zijn aangeschaft en natuurlijk hebben we bijbehorende stoelen en bij minder weer of juist bij veel zon zetten we ook nog partytenten op.

2013-05-11-05

2013-05-11-01Natuurlijk kan er op elke willekeurige tussenliggende afstand geschoten worden. Dan plaatsen we een doelkratje met kaarten op die gewenste afstand. Handig om bijvoorbeeld je kijker af te stellen of gewoon eens te oefenen op 50m of op 25m.

 

 

13981669-fast-food-menu-met-hamburger-friet-en-cola

En naast dit alles is er natuurlijk de kantine met de nodige versterking voor de inwendige mens. Van koffie, tot fris tot hamburger of een biertje na het schieten.

De gezelligheid, het uitwisselen van informatie en ervaringen en de verscheidenheid aan schiet mogelijkheden maken van een zaterdagmiddag of dinsdagavond elke keer weer een feestje.

 

Omdat we altijd samen schieten met de FT en HFT schutters bestaat er ook de mogelijkheid om met die tak van schietsport kennis te maken.

Dus als je denkt: “Ik moet maar eens van de stoel en op de buik in het gras”, dan is er altijd wel een collega-schutter die enthousiast over FT/HFT kan vertellen en er is ook altijd wel een buks (van de vereniging of collega-schutter) waar je mee kan schieten op de klapdoeltjes.

Kijk ook eens naar de verschillende fotoalbums op deze site, deze spreken boekdelen!
Maar nog beter: Gewoon komen kennismaken!
Stuur vooraf even een mailtje of maak gebruik van het contact formulier op de site, het kan voorkomen dat we een evenement of wedstrijd hebben gepland.

 

100 meter op een mooie avond in juni