Open wedstrijd (H)FT 25 augustus 2012

De eerste (Hunter) Field Target wedstrijd bij FT-Schalkhaar is een feit, het was een sportieve geslaagde dag, iedereen bedankt voor de inzet, vooral de deelnemers die na afloop spontaan aanboden te helpen met opruimen, top!

De parcoursbouwers, Sven en zijn vader hebben erg hun best gedaan om er epp_schietsport_logo_kleinen uitdaging van te maken en als ik de reacties van de deelnemers hoor is dit wel gelukt. Door de donatie van een tiental doelen door PP Schietsport uit  Deventer kon Sven hetparcours afmaken.

Verder is er door de leden van onze vereniging erg veel werk verzet om de accommodatie weer toonbaar te maken en deze dag te organiseren, zelfs schutters die zelf weinig met luchtschieten hebben boden spontaan hun diensten aan, hulde aan de leden van ssv. Ons Genoegen. De dames van de catering hebben ons natuurlijk van de hoognodige brandstof voorzien!
Een speciaal woordje van dank aan de eigenaar van het terrein, voor zowel alle fysieke hulp als het beschikbaar stellen van machines en materialen. Zo’n huurbaas vind je niet snel .

De slagroom op de koffie waren natuurlijk de prijzen in de vorm vanHes van Zweden waardebonnen van 25 en 35 euro beschikbaar gesteld door Hes van Zweeden uit Arnhem. Goed om te zien dat de wapenhandel de fieldtarget sport zo’n warm hart toedraagt.

De schiettent met de semi auto elastiekgeweren heeft nog 21 euro opgebracht voor KWF Kankerbestrijding, super!

schiettent

 Foto’s van de wedstrijd zijn hier te bewonderen.

 

Uitslag_25_aug_Field_Target_Schalkhaar