NK/DFTA wedstrijd 7maart 2020

Hoi Mede HFT/FT schutters

Het nieuwe HFT/FT seizoen is weer begonnen. We hebben de laatste NK/DFTA wedstrijd van seizoen 2019 in Schalkhaar gehad en beginnen nu net na de nachtshoot (die overigens weer een succes was) met de eerste NK/DFTA wedstrijd van het seizoen 2020. Wij hebben er zin in. Daarom nodigen we jullie uit om op Zaterdag 7 maart a.s. te komen schieten in het mooie bos van FT Schalkhaar. We hebben weer een uitdagend parcours voor jullie bedacht.

Deze wedstrijd telt dus mee voor het NK van de DFTA, en we schieten deze wedstrijd dan ook volgens de DFTA regels van 2020.

Maar ook als je gewoon zin hebt om op een mooie locatie een uitdagend hunterfield parcours te schieten ben je van harte welkom, zelfs zonder wedstrijd ervaring kun je dus meedoen en wordt je ingedeeld bij de wat meer ervaren schutters die je wegwijs maken in het HFT/ FT schieten.

Heb je nog helemaal geen ervaring kom dan een keer naar ft Schalkhaar voor uitleg en een proeftraining. Kijk voor de trainings dag/avond op www.ftschalkhaar.nl

40 doelen voor HFT en 50 doelen voor FT

De wedstrijd wordt verschoten in 4 klassen

– HFT 1 pcp klasse
– HFT 2 veer klasse
– FT 1 pcp klasse
– FT 2 veer klasse

Alle klasse maximaal 16,3 Joule (dit word gecontroleerd tijdens de wedstrijd)

Aanmelden gaat via de website van FT Schalkhaar.

Alleen aanmeldingen via de website worden als geldige inschrijving behandeld, 1 persoon per inschrijving en graag met voor en achternaam vermelden (dit i.v.m. de verwerking van de score kaarten)

Vanaf 10.00 uur inschrijving en inschieten.

11.30 uur is de briefing en rond 12 uur start de wedstrijd.

De prijsuitreiking zal om 15.30 uur zijn.

Het inschrijfgeld is 13 euro p.p. en voor de jeugd tot 18 jaar is het 6 euro p.p.

Deelname is op eigen risico, check of uw aansprakelijkheidsverzekering de Schietsport dekt!! Adres en route zijn hier te vinden.

We hopen jullie weer te zien op zaterdag 7 maart, dan maken we er een mooie dag van.

Groetjes van team FTSchalkhaar