Na regen komt zonneschijn

Het leek vanmiddag een slechte schietmiddag te worden wat het weer betreft, donkere wolken verzamelden zich boven Schalkhaar en om half één kletterde de regen naar beneden.

2013-05-11-04

Het regende zo hard dat zelfs de doorgewinterde (H)FT schutters begonnen met een kop koffie omdat ze niet wilden verdrinken op het veld, het voordeel van de regen was dat we nu eindelijk onze tent konden uitproberen.

Door een paar handige schutters was de tent snel opgezet en bood onderdak aan de 100 meter schutters en mensen die vanaf een tafel schieten.

2013-05-11-05

De tent is 3×6 meter en als het nodig is kunnen we er nog een bij zetten. Binnenkort kunnen we 20 meter schietlijn onder de tent zetten, handig bij het organiseren van een 100 meter buitenwedstrijd.

Gelukkig brak na een half uurtje de zon alweer door en was het een genot om op de buik in het gras te liggen, zo kon er nog even flink geoefend worden voor de derde Hel van Helmond van morgen.

2013-05-11-03

Blauwe luchten en bescheiden buitjes wisselden elkaar af, prima (H)FT weer dus.

Ik was blij verrast dat ondanks het wisselvallige weer de opkomst goed was, we hebben een 15 tal luchtschutters mogen verwelkomen.

2013-05-11-02

Op de foto zie je veel lege plaatsen, dit is niet het gevolg van een “vast vuren” situatie maar dit was het moment dat Bert de broodjes hamburger klaar had!

Een aantal van onze gasten zijn zo ernstig geïnfecteerd met het (H)FT virus dat we ze waarschijnlijk wel vaker terug gaan zien.

2013-05-11-01

De regen had gelukkig ook geen vat op het humeur van de schutters, ik heb in ieder geval weer een gezellige middag gehad, schutters bedankt!

René

Bewaren

Bewaren