Ingekomen e-mail

Op zaterdag 24 maart was ik op FT-Schalkhaar voor een middag HFT- oefenen. De superlocatie was inmiddels bekend terrein, want twee weken eerder had ik al meegedaan met de HFT wedstrijd.

Die wedstrijd was voor mij de eerste keer dat ik überhaupt op afstanden groter dan 25 meter schoot en tevens had ik nooit eerder liggend geschoten. Perfecte voorbereiding op een wedstrijd dus, hahaha ! Ik ben Josan dankbaar voor zijn geduld en vele uitleg die ik mocht ontvangen.

Aangezien 90% van de doeltjes fier overeind bleef staan tijdens de wedstrijd, leek het mij raadzaam om wat meer te gaan oefenen alvorens weer aan een wedstrijd mee te doen.

Afgelopen zaterdag ging ik daarom langs in Schalkhaar. Ik werd ontvangen door Walter en hij loodste mij minutieus door de veiligheidsinstructies, gaf allerhande tips, stelde mij voor aan verschillende mensen en hielp mij aan een mooi plekje.

Ik heb een fantastische middag gehad, en ben veel wijzer geworden over de pelletbaan van mijn buks en heb ook goed gelachen. Resultaat van de oefening is er ook, want er verschijnen steeds meer mooie groepjes op de kaartjes in mijn achtertuin. Nogmaals dank mensen, ik kom zeker weer!

Groeten Dennis