Eerste wedstrijd NK FT Schalkhaar 10 maart 2018

Eerste wedstrijd NK FT Schalkhaar 10 maart 2018

Maart roert zijn staart, dat is zeker waar. Was het eerste weekend van maart nog ijspret, op 10 maart was het heerlijk lenteweer. 51 schutters waren naar Schalkhaar afgereisd voor de eerste wedstrijd voor het NK van FT Schalkhaar.

De hele wedstrijd stond in het teken van de komende Air Arms International Challenge Cup, het was zowel voor de baan als voor de hele organisatie er rondom heen een try-out hiervoor.

De nieuwe looplijn van het parcours pakte goed uit en de door Henk gemaakte beugels voor de doeltjes in de boom werkte perfect. Hierdoor kon tijdens het opbouwen van de baan doeltjes mooi hoog in de boom gehangen worden. En dat werden mooie uitdagende schoten tijdens de wedstrijd! Dat het parcours uitdagend was bleek wel uit de scores, daar zaten grote verschillen in. En uiteindelijk allemaal tevreden gezichten die van de baan kwamen, iedereen had een prachtige schietdag gehad.

Ook de proef met de consumptiekaarten in de kantine werkte goed uit, hierdoor liep het vlot door in de kantine. Dit is dan ook voor nu een blijvertje.

Alle deelnemers nogmaals bedankt voor jullie komst en alle prijswinnaars gefeliciteerd met de prijzen! Tot bij de Air Arms International Challenge Cup op 6 en 7 juli 2018.

Team FTSchalkhaar.