FT-Schalkhaar archive

Category : Nieuws (35)

Ingekomen e-mail

Op zaterdag 24 maart was ik op FT-Schalkhaar voor een middag HFT- oefenen. De superlocatie was inmiddels bekend terrein, want twee weken eerder had ik al meegedaan met de HFT wedstrijd.

Die wedstrijd was voor mij de eerste keer dat ik überhaupt op afstanden groter dan 25 meter schoot en tevens had ik nooit eerder liggend geschoten. Perfecte voorbereiding op een wedstrijd dus, hahaha ! Ik ben Josan dankbaar voor zijn geduld en vele uitleg die ik mocht ontvangen.

(more…)

Priegelwerk

Het was meer werk dan gedacht. Tijdens de wedstrijden hadden wij altijd één scoreformulieren per persoon op een A4-tje.
Gepruts om deze (meerdere) op de klemborden te krijgen en lastig bij het schrijven. Ook de regen speelde parten. Afgelopen september leken sommige formulieren meer op papier-maché dan op een (leesbaar) formulier.

(more…)

Eerste wedstrijd NK FT Schalkhaar 10 maart 2018

Eerste wedstrijd NK FT Schalkhaar 10 maart 2018

Maart roert zijn staart, dat is zeker waar. Was het eerste weekend van maart nog ijspret, op 10 maart was het heerlijk lenteweer. 51 schutters waren naar Schalkhaar afgereisd voor de eerste wedstrijd voor het NK van FT Schalkhaar.

De hele wedstrijd stond in het teken van de komende Air Arms International Challenge Cup, het was zowel voor de baan als voor de hele organisatie er rondom heen een try-out hiervoor.

(more…)

Inschrijving geopend

De inschrijving voor “The Air Arms International Challenge Cup” is geopend. De inschrijving gaat alléén via het formulier op deze site. Klik op de bovenstaande link of klik op het kleine molen plaatje!

Registration for “The Air Arms International Challenge Cup” has been opened. Registration is only possible with the form on this site. Click on the link above or click on the small mill picture!

Team FTSchalkhaar

1e ronde van het NK te Schalkhaar

Beste Field Target en Hunter Field Target Schutters,

Hierbij willen we jullie uitnodigen voor de 1e ronde van het NK te Schalkhaar
op zaterdag 10 maart 2018.

Ook als toeschouwer of, nog leuker, voor een 1e keer mee schieten ben je welkom.
Wel even als zodanig aanmelden.

(more…)

«page 1 of 7
Welcome , today is Friday, 22/06/2018